Emil Hegle Svendsen juhli maailmancupin avauksen voittoa

admin   MC tiedotteet

Norjalainen Emil Hegle Svendsen juhli voittajana maailmancupin avauksen voittoa tänään Östersundissa. Suomalaismiehistä Puurunen ja Antila maailmancupin pisteille.

Miesten normaalimatkan kilpailussa toiseksi sijoittui hieman yllättäen USA:n Tim Burke. Kilpailun kolmas oli itävaltalainen Christoph Sumann.

Paavo Puurunen sijoittui 27:ksi. Puurunen  ampui kahdelta ensimmäiseltä paikalta yhden ohilaukauksen kummaltakin. Viimeiset kaksi ampumapaikkaa Puurunen ampui puhtaasti jääden lopputuloksissa 3.27 päivän voittajalle. Timo Antila selvisi päivän kisasta myöskin kahdella sakkominuutilla sijoittuen sijalle 40. Näin Antilakin avasi kautensa maailmancupin pisteille sijoittuen.

Jarkko Kauppisen kilpailu lähti erinomaisesti käyntiin. Kauppinen oli kahden ensimmäisen ampupaikan nolla-ammuntojen ansiosta mukana taistelussa sijoituksista 20. parhaan joukkoon. Kolmanne paikan kolme sakkoa ja neljännen paikan yksi sakko olivat kuitenkin liikaa ja Vieremän miehen loppusijoitus oli tänään 82.

Jouni Kinnusen kilpailu sujui tänään alavireisesti. Kinnunen ampui yhteensä viisi ohilaukausta sijoittuen lopputuloksissa sijalle 108.