Suomen Ampumahiihtoliitto

Suomen Ampumahiihtoliitto ry
Radiokatu 20
00093 SLU
Puh. 046 878 2200

 fb_sahl2013
Please wait while JT SlideShow is loading images...
WilleSet GroupAirfix AviationViessmannPatriaLapua
02
04/12

Kevätliittokokous 21.4.2012 Oulussa

Kevätliittokokouksen kutsukirjeet on lähetetty seuroille viikolla 14. Saadun tiedon mukaan ne eivät ole tulet perille kaikille vielä viikon 15 puolivälissäkään.

Tässä on tieto kokouksessa käsiteltävistä asioista. Kokouksen esityslistalla on kokouksen järjestäytymisen lisäksi vuosikertomuksen esittely sekä esitetään tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto ja vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Lisäksi käsitellään muut kokoukselle esitetyt asiat.

Liiton vuosikertomuksen kokoaminen on edelleen kesken, johtuen viime vuoden rikkonaisuudesta ja tarvittavien tietojen kokoamisesta. Vuosikertomus tulee liiton sivuille ennen kokousta luettavaksi samoin kuin tilinpäätös.

Lisäksi aikaisemmin on ilmoitettu seuraneuvottelupäivän järjestämisestä samassa tilaisuudessa, mutta monestakin syystä johtuen sitä pitää lykätä myöhemmäksi. Kokouksen jälkeen on kuitenkin mahdollista keskutella seuroja ja liittoa koskevista asioista.

Kokoukseen ilmoittautumiset voi tehdä suoraan liiton toimistoon, mikäli kirje ei ole teitä vielä saavuttanut. Itella tutkii parhaillaan, mistä viivästyminen johtuu. Itellan mukaan kirjeiden olisi pitänyt olla perillä viime viikolla tai heti tämän viikon alussa.

Suomen Ampumahiihtoliitto ry:n kevätliittokokous järjestetään lauantaina 21.4.2012 Oulussa Maikkulan Kartanossa. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.  Kokousaineistoa ei lähetetä sähköisellä kirjeellä, sillä kaikkia seuroja ei vielä tavoiteta sähköpostilla. Päivän aikataulu on seuraava: Oulun Kaupunki on lupautunut tarjoamaan noin 40 henkilölle lounaan ennen kokousta Oulun Kaupungintalolla, Kirkkokatu 2 A klo 12.00. Lounaan jälkeen siirtyminen omin ajoneuvoin Maikkulan Kartanoon: Maikkulanrinne 21, missä valtakirjojen tarkistus klo 13.30 - 13.55. Kokous alkaa klo 14.00. Kokouksen jälkeen on tilaisuus keskustella epävirallisesti liiton asioista. Aikaisemmassa viestissä mainittua seuraneuvottelupäivää ei valitettavasti voida järjestää koko maata kattavasti, mutta pohjoisen alueen seuroja pyritään palvelemaan kokouksen jälkeen käytävässä keskustelussa. Seuraneuvottelupäiviin palataan huhtikuun viimeisellä viikolla. Kokouksen kutsukirje seuroille lähtee viikolla 14. Kokousaineisto tulee liiton kotisivuille luettavaksi ennen kokousta välittömästi sen valmistuttua. Samoin sivuilta voi tulostaa valtakirjan kokoukseen.

- Lataa valtakirja tästä.

Viimeksi päivitetty 13.04.2012 09:13
 
29
03/12

Uutiskirje 2/2012 on ilmestynyt

Ampumahiihdon uutiskirje 2/2012 on ilmestynyt. Tällä kertaa uutiskirjeessämme päävalmentaja Per-Ole Lindellin katsaus kauteen tulosten takana, Jouni Kinnunen ja Kyky-ryhmä sekä urheilijaesittelyssä Olli Hiidensalo.

Lue uutiskirje!

 
26
03/12

Kysely seuroille

Opetus- ja kulttuuriministeriö on tehnyt valtakunnallisille lajiliitoille kyselyn liittyen valtionavustuksen käyttöön. Kyselyssä tiedustellaan seuraavia asioita, mihin pyydetään Ampumahiihtoliiton jäsenseuroilta vastausta maaliskuun kuluessa. Kysymys 1.  Mitä käytännön toimia on tehty, jotta vähävaraisten osallistuminen liikuntaan mahdollistuisi ja miten pidetään huolta siitä, etteivät taloudelliset tekijät estä pääsyä harrastuksen pariin? Kysymys 2. Mitä toimia on tehty, jotta maahanmuuttajien osallistuminen liikuntaan sekä päätöksentekoon mahdollistetaan? Kiitos vastauksistanne. Jukka Haltia

 
26
03/12

Esitykset Ansioituneesta seuravalmentajasta

Kevätliittokokouksessa palkitaan ansioitunut seuravalmentaja. Ampumahiihtoliitto pyytää seuroja lähettämään esityksensä ansioituneesta seuravalmentajasta vuodelta 2011. Esitykset pyydetään liiton toimistolle sähköpostilla osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen . 11.4. mennessä. Kilpailuvaliokunta tekee esityksen valmentajasta liiton hallitukselle, joka tekee lopullisen valinnan. Viimeksi päivitetty 26.03.2012 10:26
 
14
03/12

TÄRKEÄÄ KAIKILLE TIEDOKSI

Kaikille liiton seuroille ja jäsenille tiedoksi seuraavat asiat

1. Saavutettujen SM-pisteiden ilmoittaminen ja kokoaminen

Jorma Juutilainen, joka on jo viime vuosituhannelta tuottanut liiton käyttöön täydelliset luettelot kauden aikana saavutetuista SM-pisteistä luopuu tästä tehtävästä. Suomen Ampumahiihtoliitto haluaa kiittää Jormaa tästä erinomaiseta kiinnostuksesta lajiamme kohtaan sekä siitä pitkäaikaisesta ja pyyteettömästä työstä, mitä Jorma on meidän kaikien hyväksemme tehnyt. Jatkossa muistutetaan kaikkia kilpailun järjestäjiä siitä, että pisteilmoitukset tulee jatkossakin toimittaa liitolle. Kilpailutoimintavaliokunta ottaa vastuun pisteiden kokoamisesta ja edelleen muokkaamisesta liiton käyttöön pistetaulukoiksi.

2. Lapua Cupin palkintopatruunat

Lapua Cupin järjestäjät voivat noutaa palkintopatruunoita Seinäjoelta PLU:n toimistolta tai Helsingistä SLU-talolta liiton toimistolta. Molemmissa paikoissa on kuittauslistat patruunoista ja molempiin paikkoihin voi myös tarvittaessa palauttaa patruunoita.

3. Kilpailukausi jatkuu vielä

Maajoukkue osallistuu viimeiseen Maailman cupin osakilpailuun Venäjällä tulevana viikonloppuna.

Ainakin Ahveniston Ampumahiihtäjät lähettävät nuorten joukkuueen Biathlon Baltic Cupiin Viron Otepäähän 15. - 18.3.2012

Ampumahiihtoliitto toivottaa menestystä kaikille kilpailijoille.

Viimeksi päivitetty 14.03.2012 12:40
 
11
03/12

Kaisa Mäkäräinen upeasti pronssille MM-yhteislähdössä

Kaisa Mäkäräinen taisteli upeasti pronssia Ruhpoldingin MM-kisat päättäneessä 12,5 kilometrin yhteislähdössä. Mäkäräinen ampui kilpailussa vain yhden ohilaukauksen viimeisessä pystyammunnassa ja taisteli aivan viimeiselle kilometrille asti voitostakin Norjan Tora Bergerin ja Ranskan Marie Laure Brunet’n kanssa.  Niin ikään yhden ohilaukauksen ampunut Berger iski kilometri ennen maalia, eikä Mäkäräinen pystynyt häntä enää haastamaan vaan norjalainen piti ykkösasemansa maaliin asti. Brunet puolestaan jätti Mäkäräisen loppukirissä 4,6 sekunnin erolla pronssille. Bergerille Mäkäräinen hävisi 12,7 sekuntia.

Viimeksi päivitetty 12.03.2012 17:26 Lue lisää...
 
22
02/12

Seurakirje ja kysely

Ensimmäinen seurakirje vuodelle 2012 on lähetetty seuroille. Se sisltältää mm. jäsenmaksutiedot sekä pyynnön seurojen yhteystietojen tarkistamisesta ja päivittämisestä myös liitolle. Kirjeen maininta seurakyselystä vuodelta 2011 tarkentui siten, että tämän viestin yhteyteen tulee seurakysely liiton sivuille seurojen käyttöön. Voitte sen alta ladata, täyttää ja palauttaa sähköpostilla tai kirjepostilla. Toiminnassamme on vielä paljon hiomista, mutta liiton toimisto tekee parhaansa palvellakseen myös seuroja parhaalla mahdollisella tavalla.

Seuroja halutaan vielä muistuttaa lisenssijärjestlmän ongelmasta, mitä työstetään parhaillaan, mutta ennen kuin se saadaan toimimaan halutulla tavalla, muistutetaan seuroja ja kilpailun järjestäjiä, että Sporttirekisteristä saatu Sportti ID-tunnus on urheilijan henkilökohtainen kilpailulupanumero, millä kilpailuihin voi ilmoittautua.

Lataa seurakysely tästä.

Viimeksi päivitetty 22.02.2012 16:32
 
16
02/12

Nuoret ampumahiihtäjät menestyivät Ruotsissa

Suomen nuoret ampumahiihtäjät osallistuivat menestyksellisesti Ruotsissa maaotteluun 10. - 12.2.2012.

Kisan tulokset löytyvät sivustolta www.borebiathlon.com. Sivustolla on oma linkkipalkki (punainen) maaottelun tuloksiin.

 

Sivu 25 / 68