Mikael Koivunen EYOF avauspäivänä yhdeksänneksi

admin   MC tiedotteet

Mikael Koivunen vastasi parhaasta suomalaisampumahiihtäjien sijoituksesta kun EYOF-kilpailut käynnistyivät tiistaina ampumahiihdon osalta. Poikien 12,5 kilometrin kilpailun voitti Saksan Matthias Dorfer. Saksalainen ampui kaksi sakkominuuttia. Mikael Koivusen ammunta sujui mukavasti. Makuuammunnat Ahveniston Ampumahiihtäjien mies selvitti puhtaasti. Molemmilta pystypaikoilta Koivunen ampui yhden ohi. Koivusen ero voittajaan oli 3.57. Heikki Laitinen sijoittui sijalle 27. Laitisen loppuaikaa rasittaa neljä sakkominuuttia. Oula Nikkanen oli 53. ja Andreas Selenius 60.

Tyttöjen kisan voitto meni myös Saksaan. Voittaja Laura Dahlmeier ampui kaksi ohilaukausta. Paras suomalainen oli Meri Maijala sijoittuen sijalle 28. Maijala ampui yhteensä viisi ohilaukausta. Suvi Minkkinen oli 36. kolmella ohilaukauksella ja Kirsi Pokela 56. viidellä ohilaukauksella.

Tuloksia

Pojat 12,5 km

1. Matthias Dorfer, GER (1100), 9. Mikael Koivunen +3:57 (0011), 24. Heikki Laitinen +6:03 (0220), 53. Oula Nikkanen +9:40 (1201), 60. Andreas Selenius +10:47 (0322)

Tytöt 10 km

1. Laura Dahlmeier, GER (0101), 28. Meri Maijala +6:49 (1112), 36. Suvi MInkkinen +8:14 (1110), 56. Kirsi Pokela +11:17 (1022)