EYOF-kilpailut jatkuivat sprinttikilpailuilla

admin   MC tiedotteet

EYOF-kilpailut jatkuivat keskiviikkona sprinttikilpailuilla. Mikael Koivunen jatkoi hyviä otteitaan parantaen sijoitustaan yhdellä tiistain normaalimatkan kilpailusta. Koivunen ampui molemmat paikat ilman sakkoja. Päivän voittaja tuli Norjasta. Johannes T. Bo piti suksilla hirmuista vauhtia. Norjalainen kiersi sakkokierroksen yhteensä neljä kertaa. Koivusen ero norjalaiseen oli 53,5 sekuntia ja sijoitus kahdeksas. Andreas Selenius oli yksi pikakilpailun neljästä nolla-ampujasta. Selenius oli maalissa 24. hieman yli kaksi minuuttia voittajasta jääden. Heikki Laitinen ampui kolme ohilaukausta saavuttaen sijan 49. ja Oula Nikkanen oli 75. neljällä ohilaukauksella.

Tyttöjen pikakilpailussa Meri Maijala paransi edelleen otteitaan. Nyt Maijala otti 14. sijan yhden sakkokierroksen kierrettyään pystyammunnan jälkeen. Maijalan ero saksalaiseen tuplamestariin Laura Dahlmeieriin oli 2:40. Suvi Minkkinen oli 60. ja Kirsi Pokela 62.