Lahden Hiihtoseura mestariksi SM-viesteissä

admin   MC tiedotteet

Yleisten sarjojen ja senioreiden SM-kilpailut käynnistyivät perjantaina Kontiolahdella viestikilpailuilla.

Miesten viestin mestaruuden otti Lahden Hiihtoseura joukkueella Jouni Kinnunen, Jori Rantahakala ja Sami Orpana. Lahtelaisten mestaruus tuli melkoisella ylivoimalla, koska hopeaa napannut Kontiolahden Urheilijoiden joukkue jäi kullasta kolme minuuttia. Pronssimitalit ripustettiin Oulun Hiihtoseuran viestijoukkueen kaulaan.

Naisten viestimestaruuden vei Kontiolahden Urheilijat joukkueella Sarianna Repo, Ekaterina Tikhonova ja Laura Toivanen. Hopea meni Oulun Hiihtoseuralle ja pronssi Jalasjärven Jalakselle.

M 120 sarjan voitti Kontiolahden Urheilijat. M150 sarjan voitti Kauhajoen Karhu. M 180 sarjan voiton otti Saloisten Reipas.

SM-kilpailut jatkuvat huomenna Kontiolahden ampumahiihtostadionin huippukuntoisilla reiteillä pikamatkan kilpailuilla.

Tarkemmat kisauutiset ja tulokset löytyvät Kontiolahden Urheilijoiden kotisivuilta osoitteesta www.biathlon-kontiolahti.fi