Ampumahiihtokarnevaalit

 

Tervetuloa ampumahiihtokarnevaaleille Vuokattiin 18-21.7.2019.

Ampumahiihtokarnevaalit on tarkoitettua kaikille nuorille ampumahiihtäjille harrastustaustaa katsomatta. Leirillä paneudutaan lajin perustaitojen kehittämiseen ammuntaan painottaen. Karnevaalit ovat loistava paikka harrastajien sekä huoltajien tutustua toisiinsa mukavassa ja hauskassa ilmapiirissä ja lisätä lajin sosiaalista puolta saman ikäisten harrastajien keskuudessa. Vuoden 2019 karnevaalien ohjelmasta ja sisällöstä lisätään tietoa lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittautuminen 2019 Karnevaaleille TÄSTÄ

Alla tietoa vuoden 2018 karnevaaleista

2018 Ampumahiihtokarnevaalien ohjelma TÄSTÄ

2018 Ampumahiihtokarnevaalien leirikutsu TÄSTÄ

 

Vuokatin Ampumahiihtokarnevaaleille on ilmoittautunut noin 30, 10-15-vuotiasta, ampumahiihdon harrastajaa. Karnevaalit sopivat kaiken tasoisille harrastajille ja onnistumisia saadaan harjoittelemalla ryhmissä iän ja harrastuskokemuksen mukaan Vuokatin hienoissa maisemissa. Karnevaaleilla paneudutaan monipuoliseen harjoitteluun sekä lajitaitojen kehittämiseen saman ikäisten seurassa, mukavaa leiritunnelmaa unohtamatta! Karnevaaliohjelmassa on painotus ampumataitojen kartuttamisessa.

Leirillä on mukana myös ampumahiihdon uusi päävalmentaja Jonne Kähkönen, joka osallistuu leirille luennon ja treenien merkeissä. Leirillä on mahdollisuus myös seurata miesten maajoukkueen harjoittelua, joka harjoittelee Vuokatissa samaan aikaan karnevaalien kanssa.

Nähdään ampumahiihtokarnevaaleille!

Lisätiedot: Leirin johtaja Lauri Elo, lauri.elo@biathlon.fi ja 046 878 2204