Ampumahiihtokarnevaalit

Tervetuloa ampumahiihtokarnevaaleille Vuokattiin 25-28.7.2024!

Ampumahiihtokarnevaalit on tarkoitettua kaikille nuorille ampumahiihtäjille ja lajista kiinnostuneille harrastustaustaa katsomatta. Leirillä paneudutaan lajin perustaitojen kehittämiseen ammuntaan painottaen. Karnevaalit ovat loistava paikka harrastajien sekä huoltajien tutustua toisiinsa mukavassa ja hauskassa ilmapiirissä ja lisätä lajin sosiaalista puolta saman ikäisten harrastajien keskuudessa.

Vuoden 2024 karnevaalit on tarkoitettu kaikille alle 17-vuotiaille harrastajille.

Tämän lisäksi otamme mukaan mielellämme myös kaikki lajista kiinnostuneet, joilla ei ole vielä aikaisempaa lajitaustaa. Järjestämme innokkaille uusille kokeilijoille kaikki tarvittavat varusteet leiriä varten!

Leirin hinta on 235€, sisältäen majoituksen, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen) sekä leiriohjelman. Leirin hinta ilman majoitusta eli vain ruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen) ja valmennus sekä suorituspaikat on 195€/hlö. Osallistuminen myös ilman omaa asetta on mahdollista, kunhan tästä ilmoittaa etukäteen

Ilmoittautuminen 14.7.2024 mennessä osoitteessa vuokattisport.fi

HUOM! Arvomme yhden kappaleen 100 € ja kaksi kappaletta 50 € arvoista tuotepakettia ennen 31.5.2024 leirille ilmoittautuneiden kesken. Arvonta suoritetaan leirin avajaisten yhteydessä.

Vuoden 2024 ohjelma TÄSTÄ

Nähdään ampumahiihtokarnevaaleille!

Lisätiedot:Lauri Elo, lauri.elo@biathlon.fi ja 046 878 2204

Kuvassa on ihmisiä Vuokatin ampumahiihtokarnevaaleilla vuonna 2019.