Ampumahiihtokarnevaalit

Tervetuloa ampumahiihtokarnevaaleille Vuokattiin!

Ampumahiihtokarnevaalit on tarkoitettua kaikille nuorille ampumahiihtäjille ja lajista kiinnostuneille harrastustaustaa katsomatta. Leirillä paneudutaan lajin perustaitojen kehittämiseen ammuntaan painottaen. Karnevaalit ovat loistava paikka harrastajien sekä huoltajien tutustua toisiinsa mukavassa ja hauskassa ilmapiirissä ja lisätä lajin sosiaalista puolta saman ikäisten harrastajien keskuudessa.

Vuoden 2023 karnevaalit on tarkoitettu kaikille alle 17-vuotiaille harrastajille, joten tänä vuonna perustamme oman ryhmän pystyampujille! Ohjelmassa tullaan painottamaan ammuntataitoja sekä antamaan ideoita oheisharjoitteluun. Vuoden 2023 ohjelma julkaistaan kevään aikana.

Tämän lisäksi otamme mukaan mielellämme myös kaikki lajista kiinnostuneet, joilla ei ole vielä aikaisempaa lajitaustaa. Järjestämme innokkaille uusille kokeilijoille kaikki tarvittavat varusteet leiriä varten!

Leirin hinta on 235€, sisältäen majoituksen, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen) sekä leiriohjelman. Leirin hinta ilman majoitusta eli vain ruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen) ja valmennus sekä suorituspaikat on 185€/hlö. Osallistuminen myös ilman omaa asetta on mahdollista, kunhan tästä ilmoittaa etukäteen

Ilmoittautuminen 9.7.2023 mennessä osoitteessa vuokattisport.fi

Vuoden 2022 Leiri-info ja ohjelma:


Alla tietoa aikaisemmista karnevaaleista

Nähdään ampumahiihtokarnevaaleille!

Lisätiedot: Leirin johtaja Lauri Elo, lauri.elo@biathlon.fi ja 046 878 2204