Jäseneksi liittyminen

Liiton sääntöjen mukaan

  1. SAhL:n varsinaiseksi jäseneksi hallitus voi hyväksyä ampumahiihtoa harrastavat rekisteröidyt yhdistykset, joilla on hallituksen hyväksymät säännöt ja urheiluammunnan harrastamiseen tarvittava lupa. Entiset jäsenoikeudet säilyvät.
  2. Kilpailujäseneksi hallitus voi hyväksyä rekisteröidyn yhdistyksen, joka olematta liiton varsinainen jäsen omaa liiton kilpailutoiminnassa saman aseman kuin liiton varsinaiset jäsenyhdistykset.

Halutessanne liittyä SAhL:n jäseneksi:

Lähettäkää seuranne vapaamuotoinen hakemus Ampumahiihtoliittoon.

Postilla:                               Valimotie 10, 00380 Helsinki

Sähköpostilla :                     tapio.pukki(a)biathlon.fi

Hakemuksesta tulee ilmetä kohdan 1 mukaiset seikat. Hakemukseen tulee liittää myös seuranne ampumahiihdon yhteyshenkilö ja hänen yhteystietonsa.

Hakemuksenne saapumisen jälkeen toiminnanjohtaja voi myöntää teille kilpailujäsenyyden, millä urheilijanne pääsevät hankkimaan ampumahiihtolisenssin sekä voivat osallistua ampumahiihtoliiton järjestämiin kansallisiin kilpailuihin.

Liiton hallitus käsittelee hakemuksenne virallisesti kokouksissaan (noin joka toinen kuukausi) ja saatte tämän jälkeen virallisen ilmoituksen jäsenyydestänne.

Jäsenyys edellyttää liiton jäsenmaksujen maksamista, minkä suuruus riippuu lisenssin lunastaneiden urheilijoidenne lukumäärästä seuraavasti:

  • 0 – 4 lisenssiä 100,00 €/v
  • 5 – 10 lisenssiä 200,00 €/v
  • yli 10 lisenssiä 300,00 €/v

Tervetuloa mukaan ampumahiihtoperheeseen!