Ansiomerkit

SUOMEN AMPUMAHIIHTOLIITON KUNNIA- JA ANSIOMERKKISÄÄNNÖT

1 § Huomionosoitukset Suomen Ampumahiihtoliitto osoittaa huomiotaan kotimaiselle tai ulkomaiselle yksityiselle henkilölle tai yhteisön myöntämällä jäljempänä määrätyin edellytyksin Suomen Ampumahiihtoliiton kunnia- ja ansiomerkkejä, levykkeitä tai viirin.

2 § Suomen Ampumahiihtoliiton kunniamerkki Kunniamerkki voidaan myöntää tunnustuksena henkilölle, joka on erityisen ansiokkaasti ja pitkäaikaisesti toiminut Suomen Ampumahiihtoliiton tai Suomen ampumahiihtourheilun hyväksi. Henkilö kutsutaan samalla Suomen Ampumahiihtoliiton kunniajäseneksi.

3 § Suomen Ampumahiihtoliiton ansiomerkit 3.1 Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää henkilälle, joka on vähintään 20 vuoden ajan työskennellyt menestyksellisesti Suomen Ampumahiihtoliiton tai sen alaisten järjestöjen hyväksi. 3.2 Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka vähintään 12 vuoden ajan on työskennellyt menestyksellisesti ampumahiihtourheilun hyväksi piiri-, alue-, tai seuratoiminnassa. 3.3 Pronssinen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on menestyksellisesti työskennellyt ampumahiihtourheilun hyväksi seuratoiminnassa.

4 § Suomen Ampumahiihtoliiton levykkeet 4.1 Kultainen levyke voidaan myöntää ansiokkaasta toiminnasta Suomen Ampumahiihtoliiton hyväksi yhteisölle tai vähintään 60 vuotta täyttävälle henkilölle. 4.1 Hopeinen levyke voidaan myöntää ansiokkaasta toiminnasta Suomen Ampumahiihtoliiton hyväksi yhteisölle tai vähintään 50 vuotta täyttävälle henkilölle. 4.3 Pronssinen levyke voidaan myöntää kiitollisuuden osoituksena tai muistoesineenä yhteisölle tai henkilölle.

5 § Suomen Ampumahiihtoliiton viiri voidaan myöntää yhteisölle tai henkilölle kiitollisuuden osoituksena hyvästä yhteistyöstä tai ansiokkaasta toiminnasta ampumahiihdon hyväksi.

6 § Huomionosoituksesta päättäminen Kunnia- ja ansiomerkkien, levykkeiden ja viirin myöntämisestä päättää Suomen Ampumahiihtoliiton johtokunta. Ansiomerkkiehdotus löytyy SAhL kotisivuilta kohdasta materiaalit.

Ansiomerkkiehdotukset toimitetaan SAhL toimistoon osoitteeseen Suomen Ampumahiihtoliitto ry Valimotie 10, 00380 Helsinki tai sähköisesti office@biathlon.fi. SAhL ansiomerkkien myöntämisestä päättää SAhL:n hallitus. Ehdotuksia tehtäessä varautukaa vähintään yhden kuukauden käsittelyaikaan. Lisätiedot toiminnanjohtaja Tapio Pukki 046 878 2200

Hinnasto:
Ansiomerkit 22€
Levykkeet 30€