Arvot ja tehtävä

    admin   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoliiton toiminta on eettisesti kestävällä pohjalla. Ampumahiihtoliiton ja sen jäsenseurojen toiminnan arvoina ovat suomalaisen liikunnan ja urheilun eettiset periaatteet sekä yhteisön itsensä määrittämät yhteisölliset arvot.     

Suomen Ampumahiihtoliiton Arvot:

– Vastuullisuus
– Kumppanuus
– Suomalaisuus
ja
– Rehti voiton tahto

 

Suomen Ampumahiihtoliiton Visio:

”Mukaansa tempaavaa monipuolista ampumahiihdon seuratoimintaa, elämyksiä, mukavaa yhdessäoloa ja kansainvälisesti menestyviä ampumahiihtäjiä”

Suomen Ampumahiihtoliiton Tehtävä:

”Ampumahiihtoliiton ja sen jäsenseurojen tehtävänä on edistää ampumahiihdon ja sen lajisovellusten harrastusta Suomessa. SAhL toimii kansainvälisen ampumahiihtoliiton aktiivisena jäsenenä pyrkien monipuoliseen kansainväliseen menestykseen.”