Suomen Ampumahiihtoliitto on uudistanut kotisivunsa

    admin   Uutiset  

biathlon_uudet_sivut.jpg

Tervetuloa uusituille Suomen Ampumahiihtoliiton kotisivuille.

Uusi sivusto palvelee ampumahiihdon ystäviä, aktiiviharrastajia ja mediaa aikaisempaa nopeammin ja ajantasaisemmin. Kotisivut pyrkivät välittämään ajankohtaisimmat uutiset kansallisesta kilpailu- ja harrastustoiminnasta sekä maajoukkueemme tuloksista maailmalta. Sivuilta löytyy myös ajankohtainen tieto liiton muusta toiminnasta. Palautteesi ja kehittämisajatukset voit toimittaa webmaster@biathlon.fi. Kerrothan näistä sivuista myös ystävällesi.

Etusivulla näkyvät heti tärkeimmät ajankohtaiset tiedot; uutiset ja tiedotteet, kilpailukalenterin tulevia kilpailuja, uusimmat lisätyt tulokset sekä kalenteriin syötetyt tulevat tapahtumat.

Etusivun oikeassa reunassa on SAhL:n yhteistyökumppanit. Vilkkubannerein on esitelty liiton pääyhteistyökumppanit. Tukijoinamme on myös hieno joukko tavarantoimittajia ns. partnereita sekä projektitukijoita.

Uudet sivut palvelevat myös alueita. Alueille on omat sivunsa joita nämä voivat käyttää tiedotuskanavanaan. Alueen vastaava(t) päivittäjät voivat pyyttää sähköpostilla osoitteesta webmaster@biathlon.fi tunnuksen, jolla voivat helposti ylläpitää omaa aluesivuaan. Alueiden uusimmat uutiset näkyvät myöskin biathlon.fi etusivulla.

Uusi kilpailukalenteri pyrkii parantamaan havainnollisuutta sillä kaikki ilmoitukset näkyvät kertasilmäyksellä ja vanhat ilmoitukset poistuvat automaattisesti kalenterista. Kilpailuilmoituksista voi myös tehdä hakuja esim. alueen perusteella. Lähitulevaisuudessa tavoitteena on, että kilpailujärjestäjät itse tekevät kilpailuilmoituksen ja pystyvät muokkaamaan sitä tarvittaessa.

Tulokset sivu on myös uudistunut, toivottavasti havainnollisempaan suuntaan.

Sivujen uudistamisesta on vastannut Jani-Pekka Pantti.