GSM Suomi Oyj Suomen Ampumahiihtoliiton uudeksi pääyhteistyökumppaniksi

    admin   MC tiedotteet  

Suomen Ampumahiihtoliitto julkisti tänään kaksi uutta yhteistyökumppaniaan. Uusi pääyhteistyökumppani on matkapuhelinoperaattori GSM Suomi Oyj.

Johtaja Jari Isola GSM Suomesta näkee, että Ampumahiihtoliiton toiminnassa on samanlaista peräänantamattomuutta ja rohkeutta kuin GSM Suomella itselläänkin on.

Toinen, tänään julkistettu uusi yhteistyökumppani on News to Screen Oy. News to Screen on tietokoneelle ladattava maksullinen ohjelma, jonka kautta käyttäjät saavat tiedon ajankohtaisista asioista automaattisesti.

6.2.2008 Helsinki

GSM Suomi Oyj Suomen Ampumahiihtoliiton uudeksi pääyhteistyökumppaniksi.

Suomen Ampumahiihtoliitto julkisti tänään kaksi uutta yhteistyökumppaniaan. Liiton uusi pääyhteistyökumppani on GSM Suomi Oyj.

– Suomen Ampumahiihtoliitto on GSM Suomelle erinomainen yhteistyökumppani, sillä jaamme samat perusarvot – suomalaisuus, kehittyminen ja voittamisen tahto. Yhteistyöneuvottelut aloitimme jo ennen valitettavaa doping tapausta, emmekä missään vaiheessa edes harkinneet yhteistyöneuvottelujen katkaisemista, johtaja Jari Isola GSM Suomesta kertoo.

GSM Suomi on vuonna 2007 perustettu matkapuhelinoperaattori, joka tarjoaa myös ICT- ulkoistuspalveluita yrityksille ja yhteisöille.

– Olemme iloisia, että toimintaamme luotetaan ja meitä halutaan tukea. Uskomme, että yhteistyökumppanien avulla voimme hyvillä mielin tähdätä vuoteen 2010 ja Vancouverin talviolympialaisiin, kertoo Suomen Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Janne Hakala.

Suomen Ampumahiihtoliiton tavoitteena on määrätietoisesti ja kestävästi kehittää toimintaansa ja lisätä toimintansa resursseja. Uudet yhteistyökumppanit antavat Suomen Ampumahiihtoliiton toiminnalle huomattavan lisäarvon.

Toinen tänään julkistettu sopimus on Suomen Ampumahiihtoliiton ja News to Screen Oy:n välinen yhteistyösopimus.

– Mielestämme Suomen Ampumahiihtoliitto tekee erinomaista työtä ja luotamme liiton toimintaan. Ampumahiihto on suomalaiskansallista urheilua parhaimmillaan. Ampumahiihtoa seuraavat samat tavalliset suomalaiset ihmiset, joita tavoittelemme News to Screen – palvelummekin käyttäjiksi. Kertoo News to Screen Oy:n toimitusjohtaja Marko Parkkinen.

News to Screen Oy:n palvelu on tietokoneelle ladattava suomalaisten kehittämä maksullinen ohjelma, jonka kautta käyttäjät saavat tiedon ajankohtaisista asioista automaattisesti. Palvelu julkistetaan maaliskuussa 2008, jolloin siitä kerrotaan lisää.

Suomen joukkue lähti tänään Helsinki-Vantaan lentokentältä kohti Östersundin MM-kilpailuja, jotka alkavat ensi lauantaina.

Lisätiedot:

Janne Hakala

Toiminnanjohtaja

Suomen Ampumahiihtoliito ry

gsm 044 2851 5545

janne.hakala@biathlon.fi

www.biathlon.fi

 

Lisätiedot yrityksistä:

GSM Suomi Oyj, Jari Isola Johtaja, 0457849 9999 jari.isola@gsm-suomi.fi www.gsm-suomi.fi

News to Screen Oy, Marko Parkkinen Toimitusjohtaja, 044 580 2676 marko.parkkinen@newstoscreen.com www.newstoscreen.com