Maailmanmestari Paavo Puurunen Lapua Junior Cupin suojelijaksi

    admin   MC tiedotteet  

Maailmanmestari Paavo Puurunen on Lapua Junior Cupin suojelija. Seuraavassa Paavon tervehdys ampumahiihtäjille.

Nuoret ampumahiihtäjät, vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, toimitsijat, ampumahiihdon ystävät ja tukijat

 

Ampumahiihto on hieno laji. On upeata, että olette mukana lajissa, jossa meillä suomalaisilla on pitkät perinteet.

 

Itse olen harrastanut ampumahiihtoa jo hyvin nuoresta alkaen. Ensikosketukset lajiin olen saanut jo seitsemän vuotiaana. Siitä lähtien olen kokenut, että ampumahiihto on harrastus, jonka parissa on hyvä viettää aikaa ja kehittää itseään. Suomesta on mahdollista nousta lajin huipulle. Kehittyminen huippu-urheilijaksi ja kansainvälisissä kilpailuissa menestyjäksi vaatii paljon työtä. Kaikista ei tule huippua, mutta jokaisen panos lajin harrastajana ja myönteisen viestin välittäjänä on yhtä tärkeä. Tavoitteita on muitakin kuin muiden voittaminen, yhtä tärkeätä on itsensä voittaminen ja oman parhaansa tekeminen.

 

Itse olen saanut ampumahiihdon parista mahtavia kokemuksia. Olen saanut monia hyviä ystäviä eri puolilta maailmaa. Kannustan Sinua jatkamaan hienon lajin parissa ja kehittämään itseäsi. Aseta itsellesi sopivia välitavoitteita ja älä masennu vaikka välillä tulee pettymyksiä.

 

Teille vanhemmille ja huoltajille toivon voimia ensiarvoisen tärkeässä toiminnassanne lasten ja nuorten hyvän harrastuksen auttajina ja mahdollistajina. Olette ensiarvoisen tärkeässä roolissa. Suurin mitä voitte antaa lapsille ja nuorille on oma apunne, tukenne ja kannustuksenne.

 

Hyvää ampumahiihtotalvea ja monipuolista menestystä lajin parissa!

 

Paavo Puurunen

Ampumahiihdon Maailmanmestari