SAhL kevätliittokokous Järvenpäässä

    admin   MC tiedotteet  

Suomen Ampumahiihtoliitto järjesti lauantaina 19.4 valmennuksen kevätseminaarin ja liittokokouksen Järvenpäässä Hotelli Rivolissa ja valitsi kauden parhaansa

Valmennuksen kevätseminaarissa käytiin läpi mennyt kilpailukausi, jonka todettiin olleen lähes tavoitteiden mukainen. Kauden parhaimmaksi ampumahiihtäjäksi valittiin Kaisa Mäkäräinen, joka oli maailmancupin kokonaiskilpailussa 14. Vuoden nuoreksi ampumahiihtäjäksi valittiin Mari Laukkanen, joka sijoittui nuorten MM-kilpailuissa viidenneksi ja saavutti myös maailmancupissa ensimmäiset pisteensä. Vuoden 2007 seuravalmentajaksi valittiin Ahveniston Ampumahiihtäjien Juha Papinsaari.

 

Liittokokoukselle annettiin tiedoksi SAhL hallituksen työstämät valiokuntien tuloskortit, jotka herättivät vilkasta keskustelua. Liittokokous totesi yksimielisesti, että Vancouver projekti 2010 etenee aikataulun mukaisesti. Lisäksi SAhL tehostaa seuratoiminnan kehittämistä strategian mukaisilla toimenpiteillä.

 

Vuonna 2007 liiton menot ovat kasvaneet lisääntyneen toiminnan myötä. Onnistuneen varainhankinnan ansiosta liiton talous on tasapainossa. Vuoden 2007 tilinpäätös oli 3 700 euroa ylijäämäinen.

 Ensimmäistä kertaa valmennuksen kevätseminaariin ja kevätliittokokoukseen pystyi osallistumaan myös internetin välityksellä.