Kilpailujen hakeminen nyt netin kautta

    admin   Uutiset  

Kilpailujen hakeminen uudistuu merkittävästi ja toiminta siirtyy nettiin. Uuden järjestelmän avulla säästetään työtä ja parannetaan palvelua. 

Kansallisten ja SM-kilpailujen hakeminen tapahtuu tästä hetkestä alkaen vain sähköisesti.

Kilpailujen hakijaseuran edustajan tulee rekisteröityä liiton sivuille kohdasta Kirjaudu / rekisteröidy. Tunnuksilla kirjaudutaan liiton sivuille, jossa pääsee täyttämään kilpailujen hakulomakkeen. Lomakkeen täyttämisen ja tallentamisen jälkeen hakemus lähtee automaattisesti kilpailutoimintavaliokunnalle. Tallennuksen yhteydessä seuran edustaja saa kilpailukohtaisen numeron ja salasanan, jolla pääsee myöhemmin muokkaamaan ilmoitusta.

Valiokunta käsittelee hakemukset ja tekee tarvittavat muutokset kisa-ajankohtaan tai muihin tarvittaviin seikkoihin. Sen jälkeen valiokunnan edustaja julkaisee kilpailut ja kalenterin järjestelmän avulla.

Hakemusta tehtäessä on rastitettava kohta SM-kilpailu, jos haetaan SM-kilpailua ja vastaavasti Lapua-Cup, jos haetaan cup-kilpailua. SM-kilpailuja haetaan niille vuosille, mitä kulloinkin on haettavana.

Jo hakemuksen paperilla lähettäneet saavat omat tunnuksensa sähköpostitse. 

Mitä hyötyä on sähköisestä hakemuksesta

Sähköisen hakemuksen avulla kilpailukalenterin muokkaaminen onnistuu joustavasti ja nopeasti, jolloin työaikaa säästyy liitossa muuhun seurojen palvelemiseen. Liitossa otetaan nyt käyttöön tietotekniikan mahdollisuuksia ja siten tehostetaan toimintaa.

Myös seuroille ja urheilijoille koituu hyötyä sähköisestä hakemuksesta. Seuran yhdyshenkilö voi tehdä hakemuksen vaivattomasti, hän pääsee joustavasti muokkaamaan netissä julkaistavaa kilpailuilmoitustaan, lisäämään sinne tietoja ja päivittämään muutoksia. Tällöin kalenteri on aina ajan tasalla ja moni kysyttävä asia on heti kaikkien nähtävillä.

Tunnuksilla seuran edustaja voi myös lisätä alueensa uutisia liiton sivuille.

Lisää uudistuksia on tulossa vielä tämän vuoden aikana.