Eko Biathlon Road Show hurmasi Seinäjoella

    admin   Uutiset  

Ampumahiihdon lajisovelluksiin pääsi tänään, torstaina 8.5. tutustumaan n. 150 Seinäjoen Törnävän koulun oppilasta.

Törnävän koulun pihalle kasattu Eko Biathlon ampumarata herätti heti aamuvarhaisella koulun oppilaiden kiinnostuksen. Koulun 3-5 luokkalaiset saivat mahdollisuuden tuntea, kuinka tämä ampumahiihdon lajisovellus vie mennessään. Päivän parasta antia oli monet koululaisten innostuneet ilmeet sekä kommentit: ”Tätä voisin ruveta harrastamaan.”

Päivä eteni joutuisasti kunkin ryhmän ensin kokeillessa ammuntaa, jonka jälkeen juostiin ja ammuttiin. Lopuksi pidettiin vielä leikkimielinen pariviestikilpailu jokaisen luokan oppilaiden kesken. Viestikilpailujen palkintomitaleista tuli hyvin tavoiteltuja. Loppupäivän joukkueiden ensimmäiset kommentit radalle saapuessa olivatkin: ” Koska jaetaan mitaleja ja miten niitä saa?”.

Törnävän koulun oppilaat saivat mukavan kosketuksen ampumahiihdon maailmasta. Jos tämän koulun oppilaat kisailisivat ampumahiihtokilpailuissa, olisi kannustus joukkuetovereille ennennäkemätön näillä lakeuksilla.

Päivän aikana Maakuntalehti Ilkka kävi tekemässä tapahtumasta jutun. Kiitos Törnävä, Seinäjoki! Huomenna matka jatkuu Jalasjärvelle, missä koululaistapahtuman jälkeen yritykset ja kunnan päättäjät potkulautailevat yritysviestissä.

lapppijaeko_053.jpglapppijaeko_057.jpg