I-tason valmentajakoulutus Vuokatissa

    admin   Uutiset  

I-tason valmentajakoulutus 4.-5.7. Vuokatissa.

Ilmoittautuminen 19.6. mennessä

Koulutus käynnistyy Vuokatin ampumahiihtokarnevaaleilla (päivä ennen karnevaalien alkamista) 4.-5.7. Taso I on tarkoitettu nuoren ampumahiihtäjän valmentajalle, seuravalmentajalle tai amppis-ohjaajakoulutuksen käynneelle. Koulutus koostuu kolmesta lähipäivästä. Ensimmäinen jakso käydään Vuokatissa (4.-5.7.) ja toinen jakso, päivän mittainen koulutus, tulee olemaan syksyllä.

 

Koulutus antaa valmiudet toimia nuoren ampumahiihtäjän valmentajana. Valmentaja saa yleiskuvan ampumahiihdosta ja sen vaatimuksista sekä antaa valmiudet suunnitella harjoituksia ja toteuttaa niitä. Koulutuksessa käydään läpi mm. nuoren urheilijan kasvua, kehittymistä, ravitsemusta, fysiologiaa, ammunta- ja hiihtotekniikoita sekä harjoittelua.

 

Ohjelma alkaa perjantaina klo 12 ja päättyy lauantaina noin klo 14.

Koulutuksen hinta muodostuu täysihoidosta Vuokatin urheiluopistolla sekä materiaalikuluista ja kouluttajien kuluista. Täysihoito Vuokatissa on 58,50 €, materiaalikulut 30 €.

 

Kouluttajina toimivat Eija Salonen sekä toisella jaksolla Asko Nuutinen.

 

Ilmoittautuminen tapahtuu Jonna Taljalle, jonna.talja@biathlon.fi, 19.6. mennessä lisätiedot Eija Salonen (044-7755362, eija.salonen@pajulahti.com)

Muistathan varata majoituksesi Vuokatista