Iisveden kiri isännöi Ekobiathlon kiertuetta Suonenjoella

    admin   Uutiset  

kuva_003.jpg Suonenjoella, Kaatron koululla oli perjantaina 16.5. vipinää ja vilskettä kun koulun oppilaat tutustutettiin Ekoampumajuoksun saloihin. Innokkaimmat koululaiset olivat koonneet joukkueen myös illan yritysviestiin.

Kaatron koululla ampumahiihdon lajisovellukseen pääsi tutustumaan n. 250 paikkakunnan koululaista. Iloiset ilmeet ja opettajien kuulumiset oppilaiden kommenteista kertoivat, että tapahtuma oli erittäin onnistunut. Lapsilla riitti spekulointia jokaisen ryhmän ekoampumajuoksuviestin tuloksista aamusta aina koulupäivän lopuille saakka. "Kaatron koulun hirmut" -niminen joukkue laittoi myös hienosti vastaan Poliisien ja Ampumahiihtäjistä kootun TUS Pro Teamin jäsenille illan yritysviestissä.

Yritysviestin tuloksia:

1. Poliisit (Vesa Vesterinen, Riikka Kangasniemi, Jari Salpakari)

2. TUS Pro Team (Tuomas Säily, Ville Laitinen, Susanna Porela)

3. Osuuspankki I Hippo Klubi ( Katri Ollila, Asta Matilainen, Jani Kääriäinen)

4. Kaatron Koulun Hirmut ( Juuso Salpakari, Aapo Alaluusua, Kalle Alaluusua)

5. Samis ( Tuula Pesonen, Juha Somerla, Eija Linna)

6. Aseman Fysioterapia ( Anja Paananen, Heidi Paavilainen, Janne Paavilainen)

7. Osuuspankki II (Liisa Kosonen, Sirkka Jalkanen, Antti Hult)

8. Suonenjoen Reserviläiset ( Jonni Markkanen, Jouko Järvi, Risto Hiltunen)

kuva_001.jpg