Marskin Majalla luovutettiin Kenraalien Miekkoja

    admin   MC tiedotteet  

Suomen Ampumahiihtoliitto luovutti tänään torstaina YLE Urheilulle Kenraalien Miekan nimikkokappaleen. Tilaisuudessa luovutettiin numeroidut miekat Eino Närvälle, Erkki Antilalle, Jorma Vainionpäälle, Jorma Röppäselle Raimo Luomalle ja Pirjo Röppäselle. Nimikkokappale luovutettiin myös Pekka Multaselle.

 

Marskin Majalla Lopella luovutettiin tänään kuusi numeroitua Kenraalien Miekkaa. Miekat vastaanottivat miekkojen hankkijat Eino Närvä, Erkki Antila,Jorma Vainionpää, Jorma Röppänen, Raimo Luoma ja Pirjo Röppänen.

Kenraalien Miekan nimikkokappale luovutettiin YLE urheilulle tunnustuksena asiantuntevasta ampumahiihdon olemuksen esiintuomisesta television ja radion kautta suomalaisille.

Yle Urheilun osaava toimittaja- ja tuotantohenkilöstö on tuonut ampumahiihdon mielenkiintoisella tavalla esille suomalaiselle urheilua seuraavalle yleisölle. Talvella 2008 television ampumahiihtolähetykset keräsivät enimmillään lähes 500 000 katsojaa television äärelle. Kenraalien Miekan luovuttivat Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki ja Kenraalien Miekan operaatiojohtaja Matti Hurtta. Yle Urheilulta miekan oli ottamassa vastaan toimittaja Pertti Tapola.

Kenraalien Miekka on Suomen Ampumahiihtoliiton nuorisotoiminnan tukemiseen 1996 perustettu operaatio. Miekkoja valmistetaan 100 numeroitua kappaletta sekä nimikkokappaleet.