Eko Biathlon yritysviestissä vauhtia Seinäjoella

    admin   MC tiedotteet  

Seinäjoella käytiin tänään mielenkiintoinen ja vauhdikas Eko Biathlon Yritysviesti. Sokos Hotelli Lakeuden ympäristöön oli koleasta tuulesta huolimatta kokoontunut hieno joukko alueen yrityksiä kisaamaan leikkimieliseen ampumapotkulauta-viestikisaan.

ekobiathlon_seinajoki2008b.jpg

Päivän kilpailussa kovinta vauhtia ja tarkintaa ammuntaa esittivät Ylistaron Kilpa-Veljien pojat Sami Lehtonen, Karri Hakala ja Veli-Matti Perkiömäki. Seinäjoen Hiihtoseuran joukkue Joonas Kauppinen, Jami Aho ja Mika Rinta-Keturi olivat päivän toiseksi nopeimpia.

Yritysviestin nopeimpia ja tarkimpia olivat KÄYTTÖAUTON miehet Ville Ranta, Jukka Luhtala ja Joel Paavola. "Kotipihallaan" yritysviestin kakkoseksi kiisivät WILSONIN joukkue Esa Katila, Mia-Maria Risikko ja Ville Kuusela. Yritysviestissä kolmansia olivat tänään TAPIOLAN joukkue Lassi Annala, Tuomo Lundell vahvistettuna SAhL:n puheenjohtaja Kalle Lähdesmäellä.

Naisten sarjan ykkönen oli tänään I-PRINTIN joukkue Merja Munkki, Terttu Raninen ja Anna-Maija Uitto. Yritysviestin viidenneksi sijoittui tänään MINIMANIN joukkue Tapani Rintamäki, Pekka Sadeharju ja Jaana Metsäranta.

Onnistuneen kisailun päätyttyä nautittiin VAASAN&VAASAN "Leipuri" Aki Maijalan paikalle kuskaamat maittavat wiinerit.

Tulokset Yritysviesti Seinäjoki 25.6.2008

1. Käyttöauto 16.55

2. Wilson 17.44

3. Tapiola 18.31

4. I-Print 18.44

5. Minimani 20.51

 

Seurasarja

1. Ylistaron Kilpa-Veljet 13.38

2. Seinäjoen Hiihtoseura 15.50