Eko Biathlon yritysviestissä vauhtia Seinäjoella

    admin   MC tiedotteet  

Eko Biathlon Kick board yritysviesti kilpailtiin tänään Seinäjoella Sokos hotelli Lakeuden ympäristössä. Yritysviestissä kovinta vauhtia ja tarkinta ammuntaa esitti Käyttöauton joukkue. I-Printin naiset olivat naisten sarjan ykkösiä.

Hieman koleasta tuulesta huolimatta ammuttiin ja potkulautailtiin seinäjokisten yritysten viestikilpailu. Vaikeusastetta oli riittävästi koska miesten yritysviestissä esiin oli otettu ekokiväärit, mikä lisäsi haastetta ammuntaan.

Nuorten sarjaan oli uskaltautunut mukaan Ylistaron Kilpa-Veljien joukkue Sami Lehtonen, Karri Hakala ja Veli-Matti Perkiömäki. Jo aikaisemminkin ekoammunnan saloihin tutustuneet nuorukaiset selvittivät viestin päivän nopeimpaan aikaan. Seinäjoen Hiihtoseuran joukkue Joonas Kauppinen, Jami Aho ja Mika Rinta-Keturi olivat tänään päivän toiseksi nopeimpia.

Yrityssarjassa Käyttöauton miehet Ville Ranta, Jukka Luhtala ja Joel Paavola tekivät hyvää työtä napaten kaulaansa mitalit Seinäjoen yritysviestin voittajina. Sokos Hotelli Lakeuden Esa Katila, Mia-Maria Risikko ja Ville Kuusela olivat "kotipihallaan" taitavia napaten yritysviestin kakkossijan. Tapiolan joukkue Lassi Annala ja Tuomo Lundell vahvistettuna SAhL:n puheenjohtaja Kalle Lähdesmäellä nappasivat yritysviestin kolmannen sijan. I-Printin joukkue Merja Munkki, Terttu Raninen ja Anna-Maija Uitto suoriutuivat elämänsä ensimmäisestä ekobiathlon viestistä ennakkoluulottomasti ja olivat päivän yritysviestin neljänneksi nopeimpia ja samalla ottivat naisten sarjan ykkössijan. Minimanin joukkue Tapani Rintamäki, Pekka Sadeharju ja Jaana Metsäranta ottivat yritysviestin viidennen sijan.

Eteläpohjalaiset ampumahiihtolegendat Heikki Ikola ja Keijo Kuntola olivat mukana tapahtumajärjestelyissä. Suomen Biathlonin Ilmo Kurvinen toi jälleen kerran hienon Eko-radan onnistuneeseen ampumahiihdon pr-tapahtumaan.

Kilpailun jälkeen nautittiin Vaasan&Vaasan "leipuri" Aki Maijalan maukkaat viinerit.