Mäkäräinen edustaa Suomea kansainvälisissä kutsukilpailuissa

    admin   MC tiedotteet  

Kaisa Mäkäräinen on kutsuttu tulevana viikonloppuna Saksan Püttlingenissä järjestettäviin kansainvälisiin rulla-ampumahiihtokilpailuihin. Kansainvälisistä tähdistä mukana tänä vuonna ovat mm. Kati Wilhelm ja viime vuoden voittaja Sandrine Bailly sekä miehistä Ole-Einar Bjørndalen ja Michael Greiss.

Püttlingenin järjestyksessään neljännet kansainväliset kilpailut ovat varsin kovatasoiset. Sekä miesten että naisten sarjaan on kutsuttu kahdeksan kilpailijaa, kaikki lajin ehdotonta eliittiä. Püttlingenin kilpailun erikoisuutena on joutuminen jokaisesta ohilaukauksesta "rangaistusaitioon", jossa joutuu viettämään 10 sekuntia per ohilaukaus.

Kilpailut järjestetään tulevana sunnuntaina 31.08. ja tarkemmin itse tapahtumasta löytyy alla olevasta linkistä.

http://www.city-biathlon.de/index.php?id=20&L=1