Tuusulan ampumahiihtostadionilla säpinää ja osumia

    admin   Uutiset  

Hieman kolea ja sateinen sää ei tänään menoa haitannut kun noin 200 koululaista juoksi ja ampui Eko Biathlon Road Show merkeissä Tuusulan Ampumahiihtostadionilla.  Riihikallion ja Vaunukankaan koulujen oppilaista osa osallistui tänään. Huomenna osansa kiertueesta saavat Mikkolan ja Hyökkälän koulun oppilaat.

Aamusta iltapäivään saakka koululaiset urheilivat, myöhemmin iltapäivällä Ampumahiihtostadionin valtasivat päivän tapahtumasta innostuneet lapset sekä Tuusulan Voima-Veikkojen omat urheilijat. Iltapäivän tapahtumaan saapui sadetta uhmaten pieni, mutta sitäkin innokkaampi joukko lapsia kilpailemaan Tuusulan EKo Biathon mestaruudesta. Huomenna tapahtuma jatkaa vielä Tuusulan Urheilukeskuksessa tämän päivän tapaan koululaistapahtumalla. Keskiviikkona iltapäivällä Road Show kääntää katseensa kohti Loimaata ja Hirvikosken koulua.