Himangalla vauhtia ekoampumajuoksuissa

    admin   Uutiset  

Himangan Urheilijat järjestivät Raumankarin koululla 3-9 luokkalaisille torstaipäivän urheilutuokion. 270 oppilasta pääsi tutustumaan kauniissa syyssäässä ekoampumajuoksuun.

Tuttuun tapaan rata nousi pystyyn koulun pelikentälle. Aamuyhdeksästä alkaen luokat saapuivat toisensa jälkeen tutustumaan Eko Aims laitteisiin, opettelemaan ampumista sekä tietenkin verryttelemään jäseniään.

Himangalla koulupäivän päätti yläluokkalaisille järjestetty viesti, jossa jännitys oli huipussaan ja kilpailu tasaista. Viestin ydin kiteytyi hyvin liikunnanopettajan sanoihin " Hyvällä ja nopealla ammunnalla pääsee äkkiä ykköseksi juoksuvauhtien ollessa tasaisia."

Kiertuehenkilökunta odottaa jo innolla huomista päivää Alavieskassa, missä on tiedossa koululaiskilpailujen lisäksi myös iltaviestit.