Seinäjoella ekoammuttiin ja juostiin

    admin   MC tiedotteet  

Seinäjoen Törnävän koululla oli lauantaina koulun vanhempainyhdistyksen ja koulun opettajien yhteistyössä järjestämä monipuolinen liikuntapäivä. Paikalla oli myös Eko Aims ampumarata ja iloista toimintaa ekoampumajuoksun merkeissä.

Aamulla yhdeksältä Törnävän koulun rehtori Kimmo Rantanen toivotti koulun oppilaat vanhempineen tervetulleeksi liikuntapäivään. Samalla koulun oppilaat ja opettajat ojensivat oppilaiden valmistaman lahjan 10-vuotisjuhlia viettäneelle koulun vanhempainyhdistykselle. Alun juhlallisuuksien ja ohjeiden annon jälkeen käynnistyi monipuolinen liikuntapäivä.

Yhtenä toimintapisteenä oli EkoAims -rata. Kaikki koulun oppilaat starttiluokasta kutosluokkalaisiin osallistuivat ekoammuntaharjoituksiin ja ekoampumajuoksuun. Myös oppilaiden vanhemmat olivat aktiivisella otteella mukana. Aluksi otettiin tuntuma ammuntaan ja kun taulut näyttivät, että tähtääminen ja laukaiseminen on hallinnassa lisättiin mukaan juoksuradan kierto. Nopeimmat ehtivät kiertämään radan kymmeneen kertaan välillä ampuen.

Seinäjoen Hiihtoseuran väki oli toimittanut paikalle alkavasta ampparikoulusta kertovat esitteet ja moni lapsista totesi, että viikolla 39 alkava ampparikoulu Joupiskalla tuntuu kiinnostavalta.

Sunnuntaina kiertuehenkilökunta kerää voimia ja maanantaina sitten jo ekoillaan Raahessa.