Eko Biathlon päättyi Kuhmoon

    admin   Uutiset  

Viimeinen Eko Biathlon koululaistapahtuma syksyn kiertueella oli Kuhmossa, Kontion koululla keskiviikkona 17.9.

Suuren koulun oppilaista 5-6 luokkalaiset osallistuivat tapahtumaan. Päivän aikana liikutettiin silti noin 130 oppilasta.Kiertue sai Kontion koululla hyvän päätöksen ja laitteisto henkilökuntineen toivotettiin Kuhmoon uudelleen.

Lajiesittelytapahtumien jälkeen on seurojen aika keskittyä Ampparikoulujen pitämiseen sekä lasten lajista innostumisen ylläpitoon. Ensiarvoisen tärkeää on tarjota onnistumisen kokemuksia ja mukavia, monipuolisia harjoitteita uusille lajin harrastajille. 

Iso kiitos kaikille kiertueelle osallistuneille seuroille. Tapahtumat olivat kokonaisuudessaan erittäin onnistuneita. Saamamme palaute oli kiitettävää. Keväällä kierretään jälleen, asiaan palataan heti vuoden vaihteen jälkeen!

 

Aurinkoista syksyä!