Helsingin Kivikkoon nousee tunturimaisemat

    admin   MC tiedotteet  

Ylläs-hallin rakennustyömaata Jari Piiraiselle ja Janne Hakalalle esitteli Terho Kääriäinen Helsingin Kivikkoon valmistuu kovaa vauhtia ainutlaatuinen sisähiihtoareena. Ylläs-halli nimeä kantavan hiihtohallin peruskivi muurattiin alkukesästä ja parhaillaan on meneillään rungon pystytysvaihe.

Ylläs-hallia urakoiva ja hallin pääomistaja Terho Kääriäinen on tyytyväinen töiden edistymiseen. Tavoitteena on, että hallissa hiihdetään ensi keväänä. Halliin tulee n. 1,3 kilometrin ladun lisäksi muun muassa kahvio, kuntosali, kokoustilat, jääkiipeilyseinä, luistinrata lapsille ja curlingrata. Halli on suunniteltu mahdollisimman monikäyttöiseksi ja muunneltavaksi. Curling-ratojen paikalle on mahdollisuus tehdä väliaikaisesti myös ampumahiihdon harjoittelemisen ja kilpailemisen mahdollistava ampumarata.

"Lisäksi uudella ekoampumalaitteistolla voisi olla hallissa lähes jatkuvaa käyttöä", totesi Terho Kääriäinen. Terho Kääriäinen esitteli Ylläs-hallin rakennusvaihetta Hiihtoliiton toimitusjohtaja Jari Piiraiselle ja Ampumahiihtoliiton toiminnanjohtaja Janne Hakalalle. Ylläs-halliin voit tutustua tarkemmin internetissä osoitteissa www.yllas-halli.fi tai www.arcticsportcenter.fi