IBU – CUP 2008 – 2009

    admin   Uutiset  

Suuren ilmoittautuneiden määrän vuoksi myös IBU-cupin tarkkailut ovat Oloksen kansainvälisten ampumahiihtojen yhteydessä 22.-23.11.2008.

 

Suomen maakiintiö IBU-cupissa on 8, joista 7 / kilpailu saa startata. IBU-tukea maksetaan kuitenkin vain 4:lle miehelle ja 4:lle naiselle. Tämän vuoksi ensimmäiseen IBU-cupiin Oloksen tarkkailujen perusteella 4 parasta miestä ja naista saavat IBU-tuen käyttöönsä, muiden kohdalla maksut kilpailumatkasta jäävät omakustanteisiksi. Seuraavien IBU-cupien tuki jaetaan Oloksen tarkkailujen ja Idren ja aina sitä seuraavien IBU-cupin tulosten perusteella.  Vuodenvaihteen jälkeisiin IBU-cupin kilpailuihin tarkkailuina toimivat samalla periaatteella Ahveniston tarkkailukilpailut 03.01.2009.

Mikäli naisia on kilpailuissa vähemmän kuin neljä, myös IBU-tukea kertyy vain lähtijöiden osalta. Saadusta IBU-tuesta osa käytetään myös huollon kustannuksiin, huolto on käytettävissä kaikille lähtijöille.

Karsinta koskee Obertilliachin ja Val Martellon osakilpailuja.

 

Huolto joulukuun IBU-cupissa seuraavasti:

 

Idre:             Veli-Matti Niskanen, Markus Suontakanen

Obertilliach:    Juha Kantanen

Val Martello:   Juha Kantanen

 

HUOM!

 

Myös tammikuun IBU-cupin ilmoittautumiset tulee tehdä 09.12.2008 mennessä!

 

Ilmoittautumiset IBU – cupiin tulee laittaa keskitetysti SAHL:n toimiston kautta, Jonna Taljalle sähköpostina:

jonna.talja@biathlon.fi