ONE WAY Suomen Ampumahiihtoliiton virallinen sauvamerkki

    admin   MC tiedotteet  

One Way Sport Oy ja Suomen Ampumahiihtoliitto ovat tehneet yhteistyösopimuksen joka kattaa Suomen Ampumahiihtoliiton maajoukkuetoiminnot. Sopimuksen mukaisesti One Way on SAhL:n virallinen sauvatoimittaja. ONE WAY sauvoilla hiihtävät maajoukkueesta Paavo Puurunen, Timo Antila, Teija Kuntola, Susanna Porela, Marko Mänttäri, Ville Simola ja Marko Nieminen. Nuorten maajoukkue kokonaisuudessaan on valinnut vauhtiaan lisäämään One Way sauvat.

-Yhteinen tavoitteemme on saada suomalainen ampumahiihto takaisin mitalikantaan MM-kisoissa ja olympialaisissa. Ampumahiihdon ONE WAY tiimi on nuori ja energinen joukkue, joka sopii markkinoimaan ONE WAY sauvoja ampumahiihdossa Rafael Poireen lopettamisen jälkeen, ja yhteistyötä rakennetaan pitkäjänteisesti seuraavat vuodet, toteaa Ulla Bennert One Waylta ja Jonne Kähkönen Suomen Ampumahiihtoliitosta.

   

Lisätietoja www.onewaysport.fi