Thermo Care ja Suomen Ampumahiihtoliitto yhteistyöhön

    admin   MC tiedotteet  

Thermo Care OY:n toimitusjohtaja  Terttu Voutilainen luovutti kaksi Rainbowta ampumahiihtomaajoukkueelle ja sen vastaanottivat toiminnanjohtaja Janne Hakala ja  huoltopäällikkö Veli-Matti Niskanen. Thermo Care Oy ja Suomen Ampumahiihtoliitto ry tekivät yhteistyösopimuksen edustusjoukkueen urheilijoiden, valmentajien ja huoltohenkilöstön terveyden ja työturvallisuuden edistämiseksi. Yhteistyön tavoitteena on myös edistää Rainbow-puhdistusjärjestelmän tunnettavuutta.   Thermo Care Oy on Rainbow-puhdistusjärjestelmän uusi maahantuoja. Rainbowta on tuotu Suomeen jo 25 vuotta. Rainbow on se alkuperäinen vedellä toimiva puhdistusjärjestelmä, joka on ollut maailman markkinoilla jo yli 70 vuotta. Rainbown tärkein tehtävä on puhdistaa huoneilma. Perusideana on vesi, jota se käyttää sitomaan pölyt ja epäpuhtaudet sekä pinnoilta, että huoneilmasta. Rainbow tekee saman sisällä, kuin sade ulkona.MÄRKÄ PÖLY EI LENNÄ.Kaiken tämän lisäksi Rainbowlla voimme imuroida, ottaa suolahoidon, käsitellä sängyn syväpuhtaaksi, tasapainottaa huoneilman kosteuden,aromatisoida ym. Rainbow on saanut ilmanpuhdistuksesta kansainvälisen puolueettoman Aham-sertifikaatin, jota ei ole myönnetty muille puhdistusjärjestelmille. Sopimuksen allekirjoittivat Matti Pöyhönen Thermo Care Oy ja Janne Hakala SAhL ry  

Lisätietoja löydät www.rainbowsystems.fi sivuilta.