Eppu Väänänen kymmenes Nuorten MM-kilpailuissa

admin   MC tiedotteet

Suomen Eppu Väänänen 21- vuotiaiden poikien MM-kilpailuissa kymmenenneksi. Saksalaiset ylsivät voittoon ja kolmanteen sijaan. Saksalainen Manuel Müller nappasi mestaruuden Nuorten MM-kilpailuissa Kanadan Canmoressa 21-vuotiaden poikien normaalimatkalla. Tiistaina Suomen aikaa myöhään käydyssä kilpailussa Suomen joukkueen Eppu Väänänen sijoittui sijalle 10.

Kahdella sakolla ammunnoista selvinnyt Väänänen oli sarjassaan paras suomalainen. AMmunnan hän kertoi olleensa uransa paras tähän mennessä. Kolmanteen sijaan hän jäi vajaat puoli minuuttia.

Neljä sakkoa ampunut Toni Heikura oli sijalla 47. Teemu Tukiainen joutui keskeyttämään kilpailun toisen ammunnan jälkeen.

Aikaisemmin eilen illalla Suomen aikaa Antti Raatikainen nappasi uransa ensimmäisen arvokisamitalin, MM-hopeaa 19-vuotiaiden poikien sarjassa.

Kilpailut jatkuvat tänään, torstaina tyttöjen normaalimatkan kilpailuilla. 21-vuotiaiden sarjassa kilpailukovuuttaan pääsevät testaamaan Kontiolahden Urheilijoiden Sarianna Repo ja Laura Toivanen.