Repo myös takaa-ajon voittoon

    admin   MC tiedotteet  

Mikko Revolle ei riittänyt pelkästään eilen voitettu sprintti, vaan hän lisäsi vielä toisen kultamitalin kisasaldoonsa voittamalla ampumahiihdon takaa-ajokilpailun.

Revolla oli kultamitalisuorituksessaan myös draaman tajua. Eilisen voiton ansiosta ensimmäisenä ladulle starttaamaan päässyt kontiolahtelainen aloitti ensimmäisellä paikalla puhtaalla ammunnalla. Toiseen ammuntaan mahtui kuitenkin kaksi hutia ja kolmanteen yksi, jolloin norjalaiset kilpakumppanit nousivat suomalaisen rinnalle.

Pohjoiskarjalainen rentous oli lopulta valttia. Viimeisellä ampumapaikalla 15 sekuntia edellä ollut norjalainen ampui kolme laukausta ohi. Repo selvisi yhdellä sakkoringillä ja sai jännittävien vaiheiden jälkeen lopulta tuuletella toista kultamitaliaan Suomen lipun kanssa koko maalisuoran.

 

Lisätietoja joukkueen johtaja Peter Brüll 040-530 6052

 

kisajärjestäjien tulossivut:

http://www.slask-beskidy.pl/uk/wyniki.htm

 

Suomalaisten EYOF-kilpailutuloksia

http://www.noc.fi/?x43=1598283

 

Tiedote: Tuula Puputti, Suomen Olympiakomitea yhteyssihteeri