Norja vei miesten viestin, Suomi 22.

    admin   MC tiedotteet  

Miesten viestissä käytiin jännittävä kamppailu kun Norja, Itävalta ja Saksa taistelivat viimeisellä osuudella. Kilpailun ratkaisi kisojen kolminkertainen maailmanmestari Ole Einar Björndalen kun hän jätti viimeisellä kierroksella Itävallan Christoph Sumannin, jolle hän joutui antautumaan yhteislähtökilpailussa. Viimeiseltä ampumapaikalta lähtiessä Sumann oli vielä edellä, mutta nyt osat vaihtuivat ennen maalia.
Kolmanneksi tuli Saksa.
manttari_marko_netti.jpg

 

Kilpailun ratkaisi kisojen kolminkertainen maailmanmestari Ole Einar Björndalen kun hän jätti viimeisellä kierroksella Itävallan Christoph Sumannin, jolle hän joutui antautumaan yhteislähtökilpailussa. Viimeiseltä ampumapaikalta lähtiessä Sumann oli vielä edellä, mutta nyt osat vaihtuivat ennen maalia.
Kolmanneksi tuli Saksa.

Suomalaisille päivä ei ollut mairitteleva. Ammunnallisesti hyvätasoisessa kilpailussa suomalaiset kiersivät sakkoringin kolmesti ja käyttivät yhteensä 13 varapatruunaa. Paavo Puurunen aloitti kilpailun vakuuttavasti tuoden viestin vaihtoon sijalla 11. Timo Antila joutui kiertämään
sakkoringin kerran ja kun Marko Mänttäri kiersi kaksi sakkorinkiä, Ankkuri Jouni Kinnunen sai lähteä omalle osuudelleen sijalta 23. Jouni Kinnunen säästyi sakoilta ja toinen Suomen maaliin 22. sijalla +7.29 voittajan takana.

Tulokset

1. Norja (SVENDSEN Emil Hegle, BERGER Lars, HANEVOLD Halvard, BJOERNDALEN Ole Einar) 1:08:04.1 (2+9)
2. Itävalta (MESOTITSCH Daniel, EDER Simon, LANDERTINGER Dominik, SUMANN Christoph) +12.6 (0+7)
3. Saksa (ROESCH Michael, STEPHAN Christoph, PEIFFER Arnd, GREIS Michael) +32.7 (0+10)

22. Suomi (PUURUNEN Paavo, ANTILA Timo, MÄNTTÄRI Marko, KINNUNEN Jouni) +7.29,7 (3+13)

Täydelliset tulokset www.biathlonworld.com