Ampumahiihtokarnevaali 4.-7.7. Vuokatissa

    admin   Uutiset  

Suomen Ampumahiihtoperheen yhteinen leiri- ampumahiihtokarnevaali järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa omana erillisenä tapahtumanaan.  Harjoittelu tapahtuu liiton valmentajien johdolla ja opastuksella. Luvassa on monipuolisia harjoitteita upeissa olosuhteissa.

 

Uudistusta ryhmäjakoon

Tänäkin vuonna ryhmät jaetaan iän ja taitotason mukaisesti. Ryhmätoiveita saa toki esittää, jotta kaverukset pääsevät harjoittelemaan samassa tiimissä. Nämä tiedot kannattaa kertoa etukäteen jo ilmoittautumisen yhteydessä. Kullekin ikäryhmälle on ikäkauden tavoitteiden mukaiset harjoitusohjelmat ja valmennus tapahtuu koulutettujen ohjaajien ja valmentajien vetämänä.

Houkuttele seurasi ampparikoululaiset mukaan

Seuran uudet harrastajat voivat päästä karnevaalille mukaan, vaikka omaa asetta ei olisikaan. Järjestäjän puolesta on aseet niitä tarvitseville kunhan ilmoittautumisen yhteydessä mainitaan, että ase tarvitaan.

Lapua Junior Cup osakilpailu

Karnevaali alkaa 4.7. iltapäivällä, mutta sitä ennen voi osallistua Lapua Junior Cupin kesäiseen osakilpailuun, joka tullaan järjestämään 4.7. Heinäkuun osakilpailusta ilmoitetaan tarkemmin kotisivuilla www.biathlon.fi sekä Ampumahiihtäjä- lehdessä 2/09. Karnevaaliin päivää aikaisemmin saapuneille on mahdollisuus yöpyä Vuokatin Urheiluopistolla hintaan 27 €/yö/hlö. Hintaan sisältyy aamupala.

Aikuisille ja nuorille aikuisille järjestetään oma kilpailunsa – skikathlon, jossa fyysinen osuus hoidetaan skikeillä hiihtäen. Lisätietoja kilpailuista saat kotisivuiltamme keväällä.

Kansainvälistä väriä

Ampumahiihtokarnevaali on herättänyt kiinnostusta läntisissä naapureissammekin. Kutsu karnevaalista tullaan lähettämään myös Ruotsiin ja Norjaan. Keväällä on vielä aikaa petrata englannin ja ruotsin kielitaitoa, jottei kielimuuri tule uusien tuttavuuksien tielle.

Katso karnevaalijuliste

Lisätietoja karnevaalista

Janne Hakala p. 046 878 2200 tai Ville Kotikumpu 046 878 2207