Suonenjoella iloa ja vauhtia Eko Biathlon tapahtuman merkeissä

    admin   MC tiedotteet  

Ekobiathlon Suonenjoella Suonenjoella Sammalselän koululla järjestettiin torstaina 28.5. vauhdikas Eko Biathlon tapahtuma. Koulupäivän aikana kaikki koulun oppilaat kävivät tutustumassa ekoammuntaan ja jokaisen luokan kanssa järjestettiin vauhdikkaat luokan mestaruuskilpailut ekoampumajuoksussa.

 

Ekoampumajuoksuihin osallistui yhteensä 150 oppilasta. Toimintaa ohjaamassa olivat Iisveden Kirin Ville Laitinen ja Jari Salpakari yhdessä Suomen Biathlonin Ilmo Kurvisen ja SAhL:n Janne Hakalan kanssa.

Illalla järjestettiin mieleenpainuva perhe- ja ystäväviesti potkulaudoin ja ekoampuen. Illan aikana esiteltiin myös Skike-luistimet joita oli mahdollisuus myös testata.

Tulokset illan viestikilpailuista

A-sarja; 3 kertaa 200 m potkulaudalla+2 ammuntaa 

1. Ruokolat (Pertti, Kirsi Lauri) 12.12   2. Maliset (Markku,Miko, Miska) 12.25   3. Pentikäiset  (Roosa,Rope,Ilkka) 13.30  4. Makkoset  (Helmi,Viljo,Kalle) 16.55, kilpailun ulkopuolella 5. luokan tytöt Sanni Nyyssönen,Iida Hämäläinen,Riikka Niemelä 11.15  ja Sammalselän koulun opettajat Ville Tiitinen,Tuula Pesonen,Tero Kyrö 11.34. B- sarja ;Oppilastoverien muodostamat kaverijoukkueet 1. Tarkka-ampujat (Jani-Jussi Risto,Antti Kolari,Elmeri Hynninen) 9.35  2. Pesukarhut eli yläasteen 7. luokan pojat (Mika Oravainen,Juho Heikkinen,Tero Korhonen) 10.37   3. Emek Oy (Eemil Pakarinen,Miko Malinen, Miska Malinen )12.08   4. Laitiset  (Vesa Kolehmainen,Oskari Jussila,Tomi Laitinen) 12.15  5. Pöllöt  (Riikka Niemelä, Sanni Nyyssönen,Iida Hämäläinen)12.20  6. Kääriäiset (Tarja Kääriäinen,Juho Kääriäinen,Henri Antikainen) 13.38  7. Ikuiset Kakkoset (Niilo Heikkinen,Topi Lappalainen,Antti-Elias Roschier) 14.20   8. Tyhjää Täynnä  (Ilari Hänninen,Mikko Ihasalo,Tuomas Tanninen) 16.01.