Ampumahiihtokarnevaalit kutsuvat – Sinua!

    admin   MC tiedotteet  

Neljännen kerran järjestettävät ampumahiihdon kesäkarnevaalit tarjoavat toimintaa ja osallistumisen mahdollisuuden laajasti.

Ampumahiihdon kesäkarnevaalit käynnistyvät lauantaina 4.7.2009 kello 12:30 Lapua Junior Cupin kesäisellä osakilpailulla. Talvinen kilpailusarja on saanut jatkoa nyt myös kesälle. Vuokatin kilpailussa ammutaan ensin kouluammunnat jonka tulosten mukaisessa järjestyksessä kilpailijat kiiruhtavat sitten ampumajuoksuun. Lapua Junior Cup kilpaillaan sarjoissa 13-19-vuotiaat.

 

Lauantai-iltana kilpaillaan ensimmäistä kertaa Suomessa Skikathlon mestaruudesta. Skikathlon on  lajiyhdistelmä, jossa matkaa taitetaan Skike-luistimin ja ammunnat suoritetaan ampumahiihdon sääntöjen mukaisesti pienoiskiväärillä.. Kilpailut käydään naisten, miesten ja nuorten alle 19-vuotiaiden sarjoissa pikakilpailun säännöin.

Yritysviesti Kainuulaisille yrityksille – mahdollisuus ainutlaatuiseen elämykseen 

Sunnuntai-iltana 5.7. kello 18:00 alkaen käydään Vuokatin urheiluopiston uusitulla ampumahiihtostadionilla ampumajuoksun haasteviesti. Suomen Ampumahiihtoliiton maajoukkueurheilijat, mukaan lukien Paavo Puurunen ja Kaisa Mäkäräinen kutsuvat Kainuulaisia yrityksiä mukaan haasteviestiin. Viestissä kilpaillaan kolmihenkisin joukkuein ja yritysjoukkueiden vahvistuksiksi on mahdollista saada maajoukkueen urheilija.

 

Karnevaalit kokoavat ampumahiihdon harrastajia ja ystäviä eri puolilta Suomea neljän päivän ajaksi harjoittelemaan, kilpailemaan ja nauttimaan yhdessäolosta Vuokatin Urheiluopiston erinomaisiin puitteisiin.

  

Lisätiedot:

 

Janne Hakala

toiminnanjohtaja

Suomen Ampumahiihtoliitto ry

Puhelin 046 878 2200

Sähköposti janne.hakala@biathlon.fi