Lapua Cup ja Skikathlon 4.7. Vuokatissa

    admin   Uutiset  

Lauantaina karnevaalit käynnistyvät vauhdilla. Puolen päivän jälkeen käynnistyy Lapua Cup ja illalla onskikathlon Suomen ensimmäiset Skikathlon mestaruuskilpailut. Ohessa Lapua Cupin kilpailuohjeet ja lähtöluettelot ammuntaan. 

pdf Kilpailuohje

pdf Lähtöluettelo

Huom!  Jos joku vielä haluaa tulla niin muutamia paikkoja löytyy ja ilmoittautumisia otetaan vastaan kilpailupaikalla.

Skikathlon mestaruuskilpailuissa on kyse skikkailun ja ammunnan yhdistämisestä omanlaiseksi kilpailuksi. Skiket ovat rullaluistimien ja -suksien innoittamana syntynyt tuote, jonka pyörät kantavat asvaltin ulkopuolisillakin alustoilla. Kilpailun järjestää Suomen Ampumahiihtoliitto ry.

Katso tiedote!

Lisätietoja Skikeistä: www.skike.com

Kilpailukutsun löydät ajankohtaista-palstalta kotisivuilta.