Suomen tytöt vauhdissa Oberhofissa

    admin   Uutiset  

Ampumahiihdon kesän MM-kilpailut jatkuivat tänään rulla-ampumahiihdon pikakilpailuilla. Suomalaiset saalistivat kaksi yhdeksättä sijaa, kun sekä Mari Laukkanen naisissa että Laura Toivanen nuorissa sijoittuivat yhdeksänsiksi.

Naisten pikakilpailun voiton vei Saksan Magdalena Neuner (sakot 1+0), toiseksi kilpailussa sijoittui Venäjän Maria Kossinova (0+0) ja kolmanneksi Natalia Levchenkova (0+0).

Mari Laukkanen aloitti ammunnat makuupaikan kolmella sakolla, mutta suksi kulki liukkaasti ja pystypaikan kylmähermoisella nolla-ammunnalla koko kilpailu oli hienon nousujohteinen, tuottaen yhdeksännen sijan, 1.15 kärjelle jääneenä (3+0).

Nuorten naisten sarjassa voiton vei Kanadan Megan Tandy (1+0), toiseksi sijoittui Valko-Venäjän Karina Savosik (1+2) ja kolmannen sijan vei Venäjän Anastasia Romanova (1+1).

Laura Toivanen sijoittui myös yhdeksänneksi, ampuen sekä makuulta että pystyltä yhden sakon ja jääden voittajalle 2.22.

Nuorten miesten sarjassa päivän parhaasta suomalaistuloksesta vastasi Sami Orpana, sijoittuen 17. sijalle (0+2), 2.40 päivän voittajan, saksalaisen Erik Lesserin (0+1) taakse jääneenä. Miesten sarjassa suomalaisilla ei ollut edustusta paikalla.

Tulokset kokonaisuudessaan löytyvät osoitteesta:

www.biathlonworld.com