Syysliittokokous Leppävirralla

    admin   MC tiedotteet  

Suomen Ampumahiihtoliiton syysliittokous pidettiin Leppävirralla hotelli Vesileppiksessä. Liittokokous valitsi hallitukseen jäseniä. Uutena liiton hallitukseen valittiin varapuheenjohtajaksi prikaatikenraali Sakari Honkamaa ja
hallituksen jäseneksi Anne Hautamäki. Uudelleen valittiin Juha Papinsaari ja JuhaViljamaa. SAhL hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki, varapuheenjohtaja Mauri Pekkarinen, varapuheenjohtaja Jussi Järventaus ja hallituksen jäsenet Jouko Hongisto, Mari Uusitalo ja Jaana Pitkänen.

Liittokokous vahvisti ampumahiihtoliiton vuoden 2010 toimintasuunnitelman. Huippu-urheilussa kauden päätavoite on Vancouverin talviolympialaiset. Suomen ampumahiihtäjät ovat hankkineet vuoden 2010 talviolympialaisiin viisi paikkaa naisiin ja viisi miehiin.  Suomessa järjestetään maaliskuussa 2010 maailmancupin osakilpailu. Kauden seitsemäs maailmancup-tapahtuma on Kontiolahdella 12-14. maaliskuuta.

Ampumahiihtoliiton talous on viime vuoden notkahduksen jälkeen kehittynyt vuoden 2009 loppupuoliskolla myönteiseen suuntaan.

Kilpailukauden 2008-2009 seuramestaruuskilpailun paras seura oli Ahveniston Ampumahiihtäjät.