Kaisa Mäkäräinen voittotaistelussa Östersundissa

admin   MC tiedotteet

Kaisa Mäkäräinen hiihti kovaa ja ampui molemmat ampumapaikat puhtaasti lauantain pikamatkan kilpailussa. Vain 10 sekuntia erotti Kaisan päivän voittajasta norjalaisesta Tora Bergeristä. Kilpailun kakkonen Olga Medvetseva oli kolme sekuntia Mäkäräisen edellä.

Teija Lehtimäki kisasi nytkin mukavasti. Lehtimäki sijoittui pikakisassa sijalle 42. jääden vain hieman maailmancupin pisteiltä. Maailmancupissa depyytin tehnyt Sarianna Repo teki ehjän kisan sijoittuen sijalle 89. Mari Laukkanen joutui keskeyttämään.

Miesten pikamatkan kilpailun voitti Ole Einar Björndalen. Suomalaismiehistä paras oli Paavo Puurunen sijoittuen 32:ksi. Puurunen kiersi yhden sakkokierroksen. Timo Antila sijoittui 87:ksi kahdella ohilaukaksella jääden voittaja Björndalenista yli kolme minuuttia. Jarkko Kauppinen ampui kolme ohilaukausta ollen lopputuloksissa 96.