Nuorten MM-kisat avattiin Ruotsin Torsbyssä

    admin   MC tiedotteet  

Ampumahiihdon Nuorten MM-kisojen avajaisia Torsbyn keskustassa maanantai-iltana 25.1. kokoontui juhlistamaan tuhansittain paikallisia asukaita, kisajoukkojen kannustajia ja tietenkin kohokohtana 32 maan joukkueet.2010-jwc-avajaiset.jpg

Suomen 16-hengen joukkue oli kokonaisuudessaan paikalla ja esittäytyi terveenä ja iloisena. Ilotulituksen sijaan taivaalla leijailivat kymmenet kiinalaiset soihtulyhdyt kuin tulikärpäset ikään; todella vaikuttava näky.

Sää on suosinut Suomen joukkueen harjoittelua. Ilma on pilvipoutainen, lähes tuuleton ja pakkasta 7-8 astetta. Eilen aamulla olivat nuorempien miesten harjoitukset jatkuen nuorien miesten harjoittelulla. Iltapäivällä olivat nuorempien naisten harjoitukset.

2010-jwc-25-01-harjoituksissa.jpgHarjoituksissa asiat ovat loksahdellet paikalleen ja rasituksenalainen ammunta mennyt nappiin. ”Kyllähän se harjoituksissa onnistuu, pitää onnistua myös kisoissa! Täällä on muitakin !”, totesi Mika Kantele valmentajalleen, kun kysyttiin kuinka harjoitukset on mennyt.

Vielä tiistaina on virallinen harjoituspäivä. Sitten alkavat tositoimet keskiviikkona normaalikilpailulla: aamupäivällä M19 ja iltapäivällä M21. Torstaina aamupäivällä N19.
Lisää tekstiä, kuvia ja videoita skiteamkantele-Nuorten MM-kisat, Torsby

Reino Kantele, Torsby