Veikkauksen urheilupelilista uudistuu lauantaina

    admin   MC tiedotteet  

Lauantaina 6.2. tapahtuu suuri uudistus Veikkauksen urheilupelien ystävien iloksi.

Tiistaisin ilmestynyt Veikkauksen Urheilupelien kohdelista poistuu ja tilalle tulee uusi Veikkauksen pelit -niminen lista, joka ilmestyy Veikkauksen asiamiespisteisiin kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Samassa yhteydessä myös Viikonvaihde Veikkaajan ilmestyminen päättyy.

Uusi pelilista tehdään yhteistyössä Ilta-Sanomien kanssa. 16-sivuinen lehtimäinen pelilista sisältää urheilupelien kohdelistojen ja kertoimien lisäksi sarjataulukoita, IS:n toimittajien laatimia pelivihjeitä ja muita aiheeseen liittyviä tilastoja sekä taulukoita. Uusi sporttinen ja kuvitettu lista on jatkossakin kaikille ilmainen. Lista on luettavissa pdf-muodossa myös veikkaus.fi:stä.