Nuorten SM-kilpailut Tuusulassa

    admin   MC tiedotteet  

Nuorten SM-ampumahiihdot käynnistyivät tänään Tuusulassa. Launtaina ratkaistiin pikamatkojen mestaruudet.

SM-mitaleista käytiin tiukka taisto 14:ssa sarjassa. 13-sarjassa tyttöjen mestariksi nousi Seinäjoen Hiihtoseuran Sofia Joronen. Poikien 13-sarjassa kaksoisvoiton veivät Leppävirran Virin Tuukka Invenius ja Valtteri Saukkonen. 14-vuotiaiden mestaruudet menivät Alavieskan Virin Saija Jokelalle ja Seinäjoen Hiihtoseuran Ilari Haaramäelle. 15-vuotiaiden mestaruudet matkasivat Ahveniston Ampumahiihtäjien Auli Kiskolan ja Olulun Hiihtoseuran Teemu Huhtalan matkaan.

16-vuotiaiden tyttöjen pikamatkan mestariksi hiihti ja ampui Jalasjärven Jalaksen Tiia-Maria Talvitie ja poikien vastaavan sarjan mestari on Virtasalmen Urheilijoiden Heikki Laitinen. 17-vuotiaiden tyttöjen mestariksi nousi Alavieskan Virin Kirsi Pokela ja poikien mestari on Ahveniston Ampumahiihtäjien Henri Lehtomaa.

19-vuotiaissa mestaruudet menivät Lahden Hiihtoseuran Sanja Metsärinnalle ja Olli Hiidensalolle. 21-vuotiaissa voittajia olivat Kontiolahden Urheilijoiden Ahti Toivanen ja Hollolan Urheilijoiden-46 Pinja Piira.

SM-kilpailut jatkuvat huomenna takaa-ajokilpailuilla.

Palkinnot jaettiin juhlallisessa iltatilaisuudessa Mikkolan koululla. Palkintoja oli jakamassa muun muassa olympiamitalisti Ville Räikkönen.

 

Tulokset kokonaisuudessaan www.tvv.fi