Ennätysosanotto Himangalle Nuorten SM-kilpailuihin

    admin   MC tiedotteet  

Ensi viikonloppuna 20-21.3.2010 kilpaillaan Himangalla Pernun hiihtomajalla ampumahiihdon nuorten suomenmestaruuksista normaalimatkoilla ja viestissä. Ilmoittautuneita on usean vuoden tarkastelujaksolla ennätysmäärä.

Lauantain pikamatkalle on ennakkoon ilmoittautunut 250 kilpailijaa, joista 237 kilpailijaa on mukana SM-kilpailussa. Määrä on lähes 20% enemmän kuin viime vuoden normaalimatkan SM-kilpailuissa. Sunnuntain viesteissä kilpailee ennakkoilmoittautumisten mukaan 24 joukkuetta enemmän kuin viime talvena nuorten SM-viesteissä.

Lauantaina ensimmäinen kilpailija naisten 13-vuotiaiden sarjassa kilpaileva Kontiolahden Urheilijoiden Emma Säde starttaa matkaan 11:01 ja kilpailujen viimeisenä matkaan päästetään miesten 21-vuotiaiden sarjassa kilpaileva Mikkelin Hiihtäjien Jaakko Karvonen. Jaakon lähtöaika on 15:36:30. Eniten ilmoittautuneita on pojat 13-vuotta sarjaan, jossa kilpailijoita on 42.

Himangalla käydään SAhL 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi huikea nuorten SM-tapahtuma. Järjestäjät toivottavat kaikki nuoret huoltajineen lämpimästi tervetulleeksi Himangalle perinteiseen Pernun ampumahiihtokeskukseen. Tapahtuma tarjoaa myös katsojille hienoa nähtävää Suomen parhaiden nuorten kamppaillessa mestaruuksista.

Lisätiedot tapahtumasta: