Ampumahiihtokarnevaalit Vuokatissa 3-6.7.2010

    admin   MC tiedotteet  

Järjestyksessä viidennet Ampumahiihtokarnevaalit ovat Vuokatin Urheiluopistolla 3.-6. heinäkuuta. Karnevaalien ohjelma on pian valmis ja ilmoittautumisia aletaan ottaa vastaan ensi viikon lopulla.

Kesän 2010 karnevaalit ovat SAhL 50-vuotta juhlavuoden nuorten päätapahtuma. Karnevaalit käynnistyvät lauantaina 3.7. iltapäivällä Lapua Junior Cupin kesäkilpailulla johon kuuluu kouluammunta ja sen tulosten perusteella suoritettava ampumajuoksukilpailu takaa-ajolähdöllä.

Sunnuntai tulee huipentumaan illalla järjestettävään karnevaalien osanottajille kohdennettuun 50-vuotisjuhlaan. Ohjelmassa on tuolloin juhlaillallinen ja juhlatunnelmaan kuuluvaa ohjelmaa.

Karnevaalien virallinen kutsu julkaistaan viikolla 22 SAhL kotisivuilla, jolloin aukeaa myös ilmoittautuminen. Karnevaalit tulevat kuulumaan alueryhmäläisten ja kyky-ryhmäläisten leiriohjelmaan.

Karnevaalit on suunnattu kaikille nuorille ampumahiihdon harrastajille, valmentajille ja vanhemmille. Karnevaaleilla on myös aloittelijoiden ryhmä, johon seurojen toivotaan tuovan lajin parissa aloittelevia ampparikoululaisia.

SAhL valmennusryhmät julkistetaan viikolla 22.

Lisätiedot:

Ville Kotikumpu, SAhL nuorten valmentaja

Puhelin 046 878 2207 ja

Janne Hakala, SAhL toiminnanjohtaja

Puhelin 046 878 2200