Tiedote SAhL alueryhmiin valituille

    admin   MC tiedotteet  

Suomen Ampumahiihtoliitto on nimennyt neljä alueryhmää; itä, länsi, pohjoinen ja etelä. Lisäksi SAhL on nimennyt Lapin alueen yhteisen Kyky + alueryhmän. Edellä lueteltujen ryhmien leiritys käynnistyy Vuokatissa 3.7.2010 Ampumahiihtokarnevaaleilla. 

Huomioithan, että karnevaalit käynnistyvät Lapua Junior Cupin ammunta ja ampumajuoksukilpailulla lauantaina 3.7.2010 kello 14:00. Kilpailukutsu ja ilmoittautumisohje kilpailuun löytyvät kotisivuiltamme kohdasta kilpailukalenteri. Karnevaalit päättyvät tiistaina 6.7.2010 kello 14:00.

Ryhmien harjoituskauden 2010 leirikalenteri elo-joulukuun osalta ja ryhmien vastuuvalmentajat julkaistaan Karnevaaleilla ja karnevaalien jälkeen SAhL kotisivuilla. Alueryhmille tullaan järjestämään Karnevaalien lisäksi kolme muuta n. 4 päivän mittaista leiriä. Lapin alueen leiritysohjelmasta tiedotetaan erikseen.

Kaikki Alue-ryhmäläiset ja Lapin alueen Kyky + alueryhmäläiset on ilmoitettu alustavasti Vuokattiin Karnevaaleille.

Pyydämme vahvistuksen Karnevaaleille osallistumisesta Alueryhmäläisten ja Lapin alueen ryhmäläisten osalta SAhL toimistolle sähköpostilla osoitteeseen office@biathlon.fi tai puhelimella/tekstiviestillä Janne Hakala 046 878 2200 23.6.2010 mennessä. Ilman vahvistusta ilmoittautuminen Karnevaaleille raukeaa.

Omavastuuosuus Alue-ryhmäläisten ja Lapin alueen ryhmäläisten osalta Karnevaaleista on 150 euroa. Karnevaalien omavastuuosuus laskutetaan Karnevaalien jälkeen SAhL toimesta urheilijalta. Jatkoleirityksen omavastuuosuus ilmoitetaan Karnevaaleilla ja Karnevaalien jälkeen SAhL kotisivuilla.

Karnevaaleilla harjoittelu tapahtuu pääsääntöisesti tasoryhmittäin.

Lisätiedot Janne Hakala, sähköpostilla tai puhelimitse.