Aurinko hymyilee ampumahiihtäjille Vuokatissa

    admin   MC tiedotteet  

Ampumahiihtokarnevaalit alkoivat Vuokatissa lauantaina. Ensimmäisen päivän täytti Lapua Junior Cupin kesäkilpailu. Aurinko, pirteä leirimieli ja hyvät harjoitukset ovat taanneet, että Karnevaaleilla viihdytään. 

Järjestyksessä viidennet SAhL 50-vuotisjuhlavuoden karnevaalit ovat olleet menestys. Osallistujia on yhteensä hieman yli 100. Helle, hyvät harjoitukset ja pirteä leirimieli ovat taanneet Karnevaalien onnistumisen.

Sunnuntai-iltana järjestettiin juhlaillallinen. Illallisen yllätysvieraana oli ampumahiihtäjä Mari Laukkanen. Mari kertoi monipuolisesta urastaan ja kehotti nuoria nauttimaan runsaasta ja monipuolisesta harjoittelusta. Marin oma kesä on sujunut mukavasti ja harjoittelu on edennyt suunnitelmien mukaan.

Leirillä on mukana myös SAhL uusi nuorten päävalmentaja norjalainen Kristian Holm. Kristian on työskennellyt leirillä Kyky-ryhmän urheilijoiden kanssa. Kristian on ollut tyytväinen aloitukseensa Suomessa ja odottaa jo kovasti varsinaista valmennustyönsä alkua elokuussa. Vuokatissa opiskelevat ampumahiihtäjät, Kyky-ryhmä ja Nuorten MM-ryhmä ovat 32-vuotiaan norjalaisen valmennustyön päätehtävät elokuusta alkaen.

Karnevaalit päättyvät tiistaina. Tiistain aamupäivän ohjelmassa on kaikilla leiriläisillä Vuokatin Vaarojen vaellus. Vaelluksella ovat mukana myös Mari Laukkanen ja Kaisa Mäkäräinen.