Mari Laukkanen MM-kahdeksanneksi

    admin   MC tiedotteet  

Kesäampumahiihdon MM-kilpailut järjestetään loppuviikon aikana Puolassa Duszniki Zdrojssa. Suomen joukkueen parhaasta tuloksesta lauantaina vastasi Mari Laukkanen.

Lauantaina kilpailtiin sprinttimatkat. Naisten kilpailun voitti isäntämaan Krystyna Palka. Mari Laukkanen sijoittui kahdeksanneksi. Mari ampui makuupaikalta kaikki taulut alas. Pystypaikalta sakkoja tuli kolme. Ero kärkeen oli 2.09,9.

Alle 21-vuotiaiden miesten kilpailussa olivat mukana Sami Orpana ja Jori Rantahakala. Orpana suoriutui kovatasoisessa kilpailussa mukavasti sijalle 11. Orpanan ero voittajaan oli 1.58. Jori Rantahakalan sijoitus oli 24. eron kärkeen ollessa 2.45,1. Molemmat suomalaismiehet ampuivat yhdet sakot molemmilta paikoilta. Nuorten miesten kisan voitti Venäjän Turgenev Andrey.

Tulokset kokonaisuudessaan www.biathlonworld.com

Sunnuntaina on vuorossa takaa-ajokilpailut.