Sami Orpana nousi MM-takaa-ajossa seitsemänneksi

    admin   MC tiedotteet  

Kesäampumahiihdon MM-kilpailut päättyivät sunnuntaina takaa-ajokilpailuihin. 21-vuotiaden miesten 12,5 kilometrin kilpailussa Venäjän nuoret miehet jatkoivat vakuuttavia otteitaan. Sami Orpana teki vahvan nousun seitsemänneksi.

Nuorten miesten kilpailun voittajaksi nousi eilinen kakkonen Venäjän Maksim Burtasov. Sami Orpana kavensi eroaan kärkeen ampuen vain yhden ohilaukauksen. Orpanan sijoitus maalissa oli seitsemäs ja ero päivän voittajaan vain 1.33,3. Jori Rantahakala sijoittui sijalle 25. 4.31,6 kärjen jäljessä. Venäjä otti sarjassa kolmoisvoiton.

Mari Laukkasen takaa-ajo kariutui kuuteen sakkokierrokseen. Maalissa Laukkanen oli 11. 4.21,6 voittaja Cylin jäljessä. Puolan Agnieszka Cyl nousi kisassa ohi kärjessä lähteneen Krystyna Palkan. Eilisen sprinttikisan voittaja Palka tuli maaliin kakkosena ja Magdalena Gwizdon täydensi puolalaisten päivää kolmannella sijallaan.

Tulokset www.biathlonworld.com