Olli Nepponen SAhL:n puheenjohtajaksi

    admin   Uutiset  

Ampumahiihtoliiton liittokokous oli lauantaina 27.11.2010 koolla Kokkolan kaupungintalolla. Kokous valitsi yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi kansanedustaja Olli Nepposen. Uusia varapuheenjohtajia ovat Timo Kokkila ja Heikki Allonen.

Hallitukseen uusiksi jäseniksi valittiin Mika Haapoja, Sari Hyytiäinen, Jarno Lautamatti. Jaana Pitkänen oli erovuorossa ja hänet valittiin jatkamaan. Hallituksessa ilman erovuoroa jatkavat varapuheenjohtaja Sakari Honkamaa ja hallituksen jäsenet Juha Papinsaari ja Anne Hautamäki.

– Yksimielinen valinta on hallituksen työlle erinomainen perusta, kommentoi Olli Nepponen kokouksen jälkeen.

– Liittokokouksessa hyväksytyn vuoteen 2015 ulottuvan strategian mukaisesti merkittäviä painopisteitä ovat seura- ja nuorisotoiminta. Talouden tasapainottaminen ja resurssien riittävyys on ensimmäisiä asioita, joihin uusi hallitus tulee perehtymään.

Liittokokous hyväksyi vuoden 2011 toiminta- ja talousuunnitelman sekä vuoteen 2015 ulottuvan SAhL:n strategian.

Kauden 2009-2010 SM-pisteiden paras seura oli Ahveniston Ampumahiihtäjät, toinen oli Seinäjoen Hiihtoseura ja kolmas Kontiolahden Urheilijat.

SAhL:n edellinen puheenjohtaja tuore kauppaneuvos Kalle Lähdesmäki palkittiin SAhL:n hopeisella ansiomerkillä.

SAhL liittokous järjestettiin Kokkolan kaupungintalolla upeissa puitteissa Kokkolan kaupungin isännyydessä. Kokouksen ansiokkaana puheenjohtaja toimi kansliapäällikkö Timo Mämmi.